Kroon⚡️Fest 2024

Get ready, KroonFest 6-jaar komt er weer aan!

De Kroon viert zijn 6e verjaardag, en we kunnen niet gelukkiger en trotser zijn op de gemeenschap die we samen hebben opgebouwd. Om deze speciale gelegenheid te markeren, organiseren we een episch festival op 25 mei van 14:00 tot 20:00 uur! Maak je klaar voor allerlei spannende activiteiten voor alle leeftijden! Denk aan: pottenbakken, tuinkruiden zoeken, live muziek, circusvoorstellingen, koffie cuppen en nog veel meer! 

DIT JAAR NIEUW! Aandacht voor alle shopaholics: dit jaar gaan we GROOT! Onze nieuwe Krooners ‘Oud Zaad‘ organiseren: ‘Zaad Markt’. Deze unieke markt zal overlopen van vintage schatten, design itmes en botanische verassingen. Daarnaast komen er binnen niet één, niet twee, maar drie design (sample) sales, namelijk: The New Raw, Isaac Monté en Hollands Wol Collectief. Jouw designverlangens zullen zeker vervuld worden! 

Maar er is nog meer! De Kroon doet ook mee aan DAKENDAGEN! Dus dit jaar kan ook mee het dak op en meekijken naar de toekomstige huisjes op het dak. Je kunt ook mee op een tour van de Dakendagen

Daarnaast bieden wij nog 3 tours aan: meld je nu aan:  Kroontour 1 , Kroontour 2 en Tour Delfshaven

Het wordt een onvergetelijke viering die je niet wilt missen. Tot dan! 

Naast ons evenement KroonFest, nodigen wij u uit om ook een kijkje te nemen bij onze buren. Hetzelfde weekend organiseert Design Market Delfshaven en Go West evenementen die de moeite waard zijn om te verkennen! 

Plattegrond

In samenwerking met

Proef vast de sfeer

Leer de andere KROONers kennen


Klik hier voor al onze designers, kunstenaars, ontwerpers, fotografen, webdevelopers, projectontwikkelaars en nog veel meer Krooners.

Tours


Wil je De Kroon met je eigen ogen bekijken? Boek dan een tour met collega’s, je klas of gewoon ter inspiratie: we laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Vergaderen buiten gebaande paden


Zoek je een ruimte voor een meeting of brainstorm en wil je dat op een inspirerende plek doen? Dat kan in de Kroon!