Q&A met #KROONjuweel Nicole van Praktijk Rén Dào – Praktijk Nicole van der Spoel

👉Q&A met #KROONjuweel Nicole van Praktijk Rén Dào – Praktijk Nicole van der Spoel

⚡Wat doe je in De Kroon Rotterdam?
In De Kroon heb ik mijn praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze. Ik geef behandelingen met acupunctuur, Chinese kruiden en shiatsu. Tijdens de consulten besteed ik aandacht aan bewustwording van je lichaam en je leefomgeving. Het is een belangrijk aspect waarop we invloed kunnen uitoefenen en onze kwaliteit van leven en werken kunnen verbeteren.

⚡Waarom heb je voor De Kroon gekozen?
Het leek mij een gemiste kans als ik niet zou aansluiten bij de Kroon! Het is een mooie, goed bereikbare locatie. Zeker nu ik een praktijkruimte op de begane grond heb. Het borrelt en het bruist in De Kroon. Ik geniet van de creativiteit van alle ondernemers in het gebouw, zowel binnen als buiten mijn vakgebied.

⚡Wat wilde je vroeger worden?
Revalidatiearts of binnenhuisarchitect. Eigenlijk zie ik in mijn huidige werk aspecten van beide beroepen terugkomen. Het medisch aspect in mijn vak als therapeut, mijn interesse in de woon of werkomgeving vind ik nu terug in Feng Shui. Dit gaat over toepassen van klassiek Oosterse ideeën in je huis en leven op een heldere, passende en moderne manier in onze tijd en Westerse samenleving.

⚡Wat is het bizarste wat je bent tegenkomen als therapeut?
Tijdens het bijdragen aan opbouw en herstel van iemands gezondheid komen alle ongemakken die je kunt bedenken voor. Het raakt me dat sommige mensen veel leed met zich mee kunnen dragen wat onzichtbaar is voor de buitenwereld. Iemand op verhaal laten komen is dan heel belangrijk.

Related posts