Contact

Misschien kunnen we je snel helpen en staat je vraag tussen de veelgestelde vragen. Is dat niet het geval neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

De Kroon zelf is geen openbare ruimte. Het is een bedrijfsverzamelgebouw (en meer). Er zijn studio’s, werkplaatsen en kantoren gevestigd van ondernemers met wie je contact op kunt nemen voor een afspraak. Kijk bij Kroonjuwelen wie er in De Kroon gevestigd zijn.

Dit is zeker mogelijk. Stuur ons een bericht via het contactformulier en vermeld voor wie de tour is, om hoeveel personen het gaat en wanneer de tour moet plaatsvinden. Dan nemen wij contact met je op.

Ja dat is mogelijk. Vul het verhuurformulier op deze pagina in, dan nemen wij contact met je op.

De Kroon is onderdeel van Placebased. Placebased biedt ruimte aan een creatief, leefbaar en betaalbaar Rotterdam.

Zij ontwikkelt meerwaardige vastgoedprojecten zoals De Kroon, De Keilewerf, De Hillevliet en De Schiehavenhallen met als doel de stenen van de stad met de mensen te verbinden. Voor een levendige en betaalbare stad, waar creativiteit en de menselijk maat behouden blijven.

Volg alle ontwikkelingen van KROONers en blijf op de hoogte van alle evenementen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van PlaceBASED. Je vind ons ook op Facebook en Instagram.

Bekijk de plattegrond onderaan deze pagina. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Contactformulier


Co-work ruimteEvenement organiserenVergaderruimte hurenTour boekenInfo over de KroonOverig

Verhuurformulier
Heb je een andere vraag?

Stuur een mail naar contact@dekroonrotterdam.nl

Welke ingang heb ik nodig?

Klik op de afbeelding om te vergroten.