Beschikbare ruimtes

Tof dat je interesse hebt om je te vestigen in De Kroon. Het is een heel divers gebouw. Perfect voor een diverse invulling. En daar zijn we precies naar op zoek. De bedrijven die nu al hun intrek hebben genomen geven dat goed weer; zonnepanelen-bouwers, therapeuten, communicatie krachten-bureaus, architecten, kunstenaars, makers, (product)-ontwerpers en ontwikkelaars, houtbewerkers, textieldrukkers, een sociale werkplaats, muzikanten, makerspace, food-bedrijfjes en video-productie – zie ook de pagina met “huurders”. Een doorsnee van de het bedrijfsleven, en dat is ook onze wens.

Wil jij je graag vestigen in De Kroon? Hieronder krijg je een indruk van wat we je kunnen bieden. De kantoorunits zijn momenteel allemaal gevuld maar we geven je graag een plekje op onze wachtlijst. Neem contact met ons op: we ontmoeten je graag.

Co-work plekken

Naast grotere en kleinere afgesloten ruimtes hebben we bij de Kroon ook een toffe co-work plek. Op de 2e verdieping hebben we een lichte ruimte ingericht als gezamenlijke werkplek. Hier werk je naast andere creatieven en ondernemers aan een eigen bureau, dat van jou is zolang je de plek huurt. Een co-work plek in de Kroon is inclusief alle kantoorbenodigdheden en ruimte voor opslag van je spulletjes. Voor €150,- per maand vestig je jezelf in de Kroon en kan je 24/7 werken aan je eigen bureau. Meld je aan via het contactformulier.

Services

1

Gezamenlijke pantry

Gezamenlijke pantry

Op elke verdieping

1

24/7 toegang

24/7 toegang

2

Schoonmaak algemene ruimtes

Schoonmaak algemene ruimtes

2

Razendsnel internet

Razendsnel internet

2

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar

Zelfs met de watertaxi!

2

Parkeren op eigen terrein

Parkeren op eigen terrein

Optioneel