Programma – Opening Part 2

Het is alweer even geleden dat we onze geweldige opening hebben mogen vieren eind september vorig jaar. Wat was het een heerlijke dag en wat een goeie sfeer!

Inmiddels zijn er veel nieuwe bedrijven in de Kroon bij gekomen. Zonde dat ze nét het leukste feestje van 2018 hebben gemist en dat jullie nog geen kennis met hen hebben kunnen maken. Ook zit de Kroon inmiddels zo goed als vol en zijn we officieel gezien 1 jaar geleden gestart met de Kroon: zoveel redenen voor een feestje!

Daarom gaan we er op zaterdag 6 april 2019 weer vol tegen aan. We vieren onze tweede opening, en jij er ook bij?

Leer alle nieuwe maar ook de eerder-gevestigde Krooners kennen. Bekijk alle kantoren, werkplaatsen en nieuwe initiatieven. Ook is de lente dan van start dus op het buitenterrein kunnen we flink uitpakken!

Zet jezelf op aanwezig!

 

Klik op de afbeelding voor de volledige grootte!