Q&A met #KROONjuweel Jan Hein Hoogstad: ‘Het internet is een eindeloze bron van kennis.

👉  Offcourse maakt het mogelijk om de beste bronnen te verzamelen en deze te stuctureren in gemakkelijk deelbare cursussen.’ 👈
⚡ Wat doen jullie in #dekroonrotterdam? Jan Hein:
‘Een hoop. Offcourse is een open source platform dus lifelong crowdlearning stimuleren, implementeren en faciliteren. Online via ons platform (te vinden op www.offcourse.io); offline via consultancy en training.’
⚡ Waarom koos je voor De Kroon Rotterdam?
Het is een gemeenschap van mensen die op dezelfde manier in het werk staan als wij: doeners die maken en denken. Mensen die niet alleen maar een kantoorruimte zoeken maar openstaan voor nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen.
⚡ Wat wilde je worden toen je vroeger klein was?
President van de Verenigde Staten (echt waar, vraag maar aan mijn ouders).
⚡ Wat kan jij voor andere KROONers betekenen?
Wij hebben een rijk en divers netwerk en verbinden graag mensen met elkaar. Wij kunnen dat echter alleen als wij weten wat je nodig hebt. Jan Hein Hoogstad: ‘Verder zie ik kansen waar anderen slechts problemen zien. Dus als je ergens op vastloopt of niet binnenkomt, kom even langs. Misschien kan ik je verder helpen?’

Related posts