Q&A met Robin van Robin Hoop: “Meestal denken mensen niet te kunnen hoepelen. Met een goede hoepel en de juiste instructies kan 99% binnen vijf minuten hoepelen. Als het dan wél lukt en die glimlach van oor tot oor verschijnt, vind ik dat superleuk.”

Q&A met Robin van Robin Hoop: “Meestal denken mensen niet te kunnen hoepelen. Met een goede hoepel en de juiste instructies kan 99% binnen vijf minuten hoepelen. Als het dan wél lukt en die glimlach van oor tot oor verschijnt, vind ik dat superleuk.”

🕺 Vertel eens iets over jezelf?
“Hallo! Ik ben Robin en in 2014 heb ik Robin Hoop opgericht. Hoelahoepen is mijn uit de hand gelopen hobby. Het begon op een festival. Kort daarna kwam ik erachter dat er veel verschil zit in hoepels en dat er een wereldwijde community bestaat. Ook kun je veel meer met een hoepel dan je nu waarschijnlijk denkt.

Inmiddels geven wij workshops en lessen door heel Nederland. Op festivals, voor bedrijven, op vakantieparken, als work-out, als teambuilding. Om positieve energie te brengen en om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Voor jong, oud en alles ertussen.”

🕺 Wat vind je het allerleukst aan je werk?
“Ik vind het het leukst om mensen voor de allereerste keer in de hoepel te begeleiden. Meestal denkt men het niet te kunnen. Met een goede hoepel en de juiste instructies kan 99% binnen vijf minuten hoepelen. Als het dan wél lukt en die glimlach van oor tot oor verschijnt, vind ik dat superleuk.”

🕺 Wat is je langetermijndoel?
“Een concept van lessen dat in heel NL uitgerold kan worden en digitale lesprogramma’s om uiteindelijk een heel hoepel-imperium te bouwen. Ook zou ik graag toffe sportevenementen organiseren om plezier in bewegen te verspreiden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten.”

🕺 Waarom heb je gekozen voor de Kroon?
De Kroon Rotterdam werd aangeraden door iemand in mijn omgeving en na de rondleiding wist ik het: hier wil ik graag deel van uitmaken. De creativiteit en flexibiliteit die ik tot nu toe ervaren heb vind ik heerlijk. Na de superdrukke zomer en veel onderweg te zijn hoop ik de komende tijd meer mede-Krooners te ontmoeten. Ik hou van mensen en netwerken. Ben je in de buurt (k21.01.01)? Voel je vrij om een hoepeltje te komen draaien en kennis te maken.”

🕺 Waar kunnen mensen jullie voor benaderen?
Een hoelahoepworkshop of een mooie, shiny hoepel uit onze webshop. Happy hooping!


Kijk voor meer informatie op de website van Robin Hoop.

Related posts