Q&A met Bob & Samuel van Stoute Koffie: “Toen de naam Stoute Koffie in ons opkwam, Stout als verwijzing naar de zacht schuimende biertjes, was de beslissing gemaakt om een bedrijf te beginnen.”

Q&A met Bob & Samuel van Stoute Koffie: “Toen de naam Stoute Koffie in ons opkwam, Stout als verwijzing naar de zacht schuimende biertjes, was de beslissing gemaakt om een bedrijf te beginnen.”

☕ Hoe is Stoute Koffie begonnen?
Samuel: “Stoute Koffie is begonnen na het besluit om beiden te gaan freelancen. Tijdens een van onze meetings liet Bob weten dat hij in het buitenland nitro koffie had geproefd en dat zelf thuis na wilde maken. Na een experiment met espresso en mineraalwater – wat in de verste verte geen nitro koffie is – zijn we de diepte in gegaan om te kijken hoe we zelf echte nitro koffie konden maken.”

☕ Voor wie is Stoute Koffie?
“Stoute Koffie is voor iedereen die verfrissende koffie wil drinken deze zomer. In plaats van de bekende mierzoete en dikmakende ijskoffies is Stoute Koffie zoet zonder suiker en romig zonder melk. Daarnaast willen wij ons aanbieden voor evenementen waarvoor we een uniek product kunnen cateren.”

☕ Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
“De reacties die we krijgen op het moment dat mensen doorhebben dat er koffie uit onze tapfiets in plaats van bier blijven leuk. En natuurlijk alle positieve reacties op de smaak. Tijdens proeverijen bieden we vaak specials aan die heel anders zijn dan onze standaard koffie.”

☕ Waarom heb je gekozen voor de Kroon?
De Kroon Rotterdam is een unieke plek met een lekker diverse groep ondernemers en creatievelingen. Toen we voor Stoute Koffie een werkplek nodig hadden kwam de Kroon al snel in zicht. Het leuke aan de Kroon is dat er voor iedere vraag die je kan hebben wel iemand is die er antwoord op kan geven.”

☕ What’s next?
Als je geïnteresseerd bent om Stoute Koffie te proeven, wanneer de quarantaine periode voorbij is, stuur Stoute Koffie een DM op instagram of stuur een mail naar info@stoutekoffie.nl.
Verder zijn we aan het kijken of we Stoute Koffie binnenkort bij jou thuis kunnen bezorgen, voor meer info hierover volg ons op Instagram!

Related posts