Q&A met KROON’er Anne-Marie Delfgaauw Coaching: ‘Ik help mensen te ontdekken wie ze zijn en wat hen drijft en hoe je je vanuit je eigen kracht kunt neerzetten.’

Q&A met KROON’er Anne-Marie Delfgaauw Coaching: ‘Ik help mensen te ontdekken wie ze zijn en wat hen drijft en hoe je je vanuit je eigen kracht kunt neerzetten.’

⚡ Anne-Marie, wie ben jij eigenlijk?

‘Dat is precies waarmee ik je mee help in mijn coachingssessies, om een antwoord te vinden op die vraag. Het is zo’n veelomvattende vraag, hoe moet je daar nou op antwoorden? En ook nog eens verrekte lastig om over jezelf te zeggen. En toch is het essentieel om inzicht in jezelf te hebben, ook in de donkere kanten, om erachter te komen wat je weerhoudt om te doen waar jij blij van wordt. Verder ben ik als persoon: creatief, receptief, warm, energiek, authentiek, sprankelend, bevlogen, aanwezig, grappig en ik hou van mensen ontdekken en verbinden. Maar kom vooral bij me langs, kun je het zelf ervaren!’

⚡ Waar help jij je coachees mee?

Anne-Marie: ‘In mijn coachingssessies begeleid ik mensen die het gevoel hebben dat ze vastzitten. Dat ze tegen zichzelf aanlopen; op gebied van werk, relatie of op persoonlijk vlak en graag meer inzicht in zichzelf willen. Ik begeleid ook mensen die het gevoel hebben dat ze iets missen maar er zelf de vinger niet op kunnen leggen. Om vervolgens uit te vinden wie ze zijn, om te ontdekken waar ze gelukkig van worden, what makes them tick, wat hen drijft. Zodat ze zichzelf in beweging zetten. En wie weet is dat wat je vindt veel meer omvattend dan je je ooit had kunnen voorstellen. En dat helpt in je zoektocht naar dat wat het leven uiteindelijk de moeite waard maakt.’

⚡ Wat kunnen KROON’ers voor jou betekenen?

‘Heb je vrienden of kennissen die vastlopen in werk, relatie of in de persoonlijke sfeer en daaraan willen werken, wil je dan mijn naam laten vallen? Kom langs voor een goed gesprek (en slechte grappen). Ik houd van verbinden dus daar kan ik je mee helpen binnen mijn netwerk. Mocht je een vraag hebben over social media of online marketing dan kan ik je daar ook bij helpen.’

 

Related posts