Q&A met KROON-juweel Jesse Den Dulk: ‘Nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.’

Q&A met KROON-juweel Jesse Den Dulk: ‘Ik kreeg een appje. Of ik in een grote loods repetitieruimtes wilde starten. En toen antwoordde ik: Nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan.’ Jesse heeft open huis tijdens De Kroon – Opening Deel 2, kom je kijken?

 

⚡ Waarom werd die vraag aan specifiek jou gesteld?

Jesse: ‘Ik sta middenin de muziekscene van #Rotterdam en weet wat het inhoudt om met muzikanten te werken. Ik weet wat hun wensen zijn omdat ik zelf ook muzikant ben en verschillende muziek gerelateerde evenementen heb helpen organiseren. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten (naast mijn reguliere werk in de reclamebranche) en ik ben hier extra gevoelig voor als deze een maatschappelijk belang dienen. Als je mij enthousiast weet te krijgen voor een project dan grijp ik ‘m met beide handen aan misschien dat Bas me daarom heeft gestrikt?’

⚡ Repetitieruimtes; voor wie dan?

Jesse: ‘Naast dat er allemaal verschillende muzikanten, producers en dj’s zitten die hun eigen ding aan het doen zijn, heb ik al vanaf moment een het streven om kruisbestuiving te creëren tussen de huurders onderling maar ook richting de wijk waar in we zitten. Zo zijn we in gesprek met de Cultuurscout Delfshaven en verschillende figuren uit de wijk #Schiemond om te kijken of we programma kunnen maken voor de jongeren die hier wonen.’

⚡ Wat ga je uitvreten tijdens De Kroon – Opening Deel 2! op 6 april?

Jesse: ‘Naast dat we open huis houden en de muziek verzorgen ben ik ook aan het kijken of er een aantal workshops kunnen worden gegeven. Kom gerust binnenlopen die zaterdag en stel alle vragen die je hebt!’

#dekroonrotterdam #rotterdam #jessedendulk #repetitieruimte #muziek

Related posts