Q&A met Ali Seckin van StudioTan is een Rotterdams architectenbureau: “Ik sta voor vernieuwende, duurzame architectuur waarin de mens centraal staat. De menselijke maat, context en eenvoud zijn voor mij essentiële begrippen.”

Q&A met Ali Seckin van StudioTan is een Rotterdams architectenbureau: “Ik sta voor vernieuwende, duurzame architectuur waarin de mens centraal staat. De menselijke maat, context en eenvoud zijn voor mij essentiële begrippen.”

 

🏢 Wat zou je nog graag willen ontwerpen?

Ali: “Ik zou nog graag mijn talent inzetten om een museum te ontwerpen, of een groot project waarbij ik al mijn creatieve energie kan bundelen. Hierbij kun je denken aan multifunctionele gebouwen in de utiliteitsbouw.”

 

🏢 Vertel over het leukste project waar je ooit aan heb gewerkt!

Ali: “Een van de mooiste projecten waar ik ooit aan werkte was de stedenbouwkundige studie in Irak.”

 

🏢 Wat jou je meer willen terug zien in de Kroon?

Ali: “Ik denk dat het belangrijk is om in de Kroon een sfeer van kruisbestuiving en creativiteit te laten leven. Ik wil graag mijn kennis delen en samenwerken met mensen uit andere disciplines om zo samen tot nog mooiere producten en ideeën te komen. Ik ben een sociaal mens en kan denk ik met mijn persoonlijkheid deze ontwikkelingen heel natuurlijk dragen.”

 

Related posts