Q&A met Maarten Onderdelinde van de Nieuwe Attitude coacht zonder poespas: “Mijn motto is elke dag een stapje beter worden in wat je doet.”

Q&A met Maarten Onderdelinde van de Nieuwe Attitude coacht zonder poespas: “Mijn motto is elke dag een stapje beter worden in wat je doet.”

 

🗣 Waarom heb je deze plek in de kroon gekozen?
Maarten: ‘Een gevalletje ik had thuis te weinig ruimte haha. Toen ik hier binnenliep voelde ik direct de goede sfeer. Maar ook de creativiteit, humor en belangrijk: co-creatie.’

 

🗣 Hoe ziet een doorsnee werkdag er uit?
Maarten: ‘Dat verschilt van dag tot dag. Ik geef trainingen, ben continue bezig met het verder ontwikkelen van allerlei zaken en natuurlijk horen de alledaagse kantoor dingen er ook bij. Daarnaast ben ik veel met klanten in gesprek.’

 

🗣 Wat vind je het leukst aan wat je doet?
Maarten: ‘Het is mooi dat mensen zichzelf een stapje verder laten helpen in combinatie met het aanboren van krachten waarover zij al beschikken. Co-creatie dus; het samen komen, bedenken en uitvoeren van iets nieuws.’

 

🗣 Hoe ben je begonnen met coachen?
Maarten: ‘Het begon allemaal bij het coachen van jongeren die tijdelijk van school waren gestuurd. Boefjes dus. Daarna kwam ik terecht bij de grote boeven in de bajes en tegenwoordig train ik coaches, managers en andere trainers. Dat zijn ook meestal boeven trouwens ;-)’

 

🗣 Jaren vol ervaring later, wat ligt er nog in het verschiet?
Maarten: ‘Mijn motto is om elke dag een stukje beter te worden in wat je doet. Daarom wil ik de eerste rapper zijn die doorbreekt op zijn 40e. En anders zou ik nog wel een boek willen schrijven. Wie weet…’

 

Bekijk zijn website hier

 

 

Related posts