Q&A met Johan Hoogendijk van FYNDER: “Wij zijn een social entreprise met levensreddende impact! Wij versterken personen en teams op het mentale vlak zodat zij beter om kunnen gaan met crisis en tegenslag.”

Q&A met Johan Hoogendijk van FYNDER : “Wij zijn FYNDER een social entreprise met levensreddende impact! Wij versterken personen en teams op het mentale vlak zodat zij beter om kunnen gaan met crisis en tegenslag. Dit doen wij door training, coaching en onderzoek.”

🔎 Hoe ben je begonnen met FYNDER?

Johan: “Ik ben nieuwsgierig en ‘verkenner’ is my ‘middlename’. Ongeveer 10 jaar geleden ging dit over van werk naar passie en van hobby naar zakelijk.”

🔎 Wat is het voornaamste doel van FYNDER?

Johan: “Personen, teams en organisaties versterken in hun (over)levensvaardigheden. Lifechanging & lifesaving impact!”

🔎 Zijn er dingen waar KROONers FYNDER mee kunnen helpen/ ondersteunen?

Johan: “Yes! Ga met ons mee op Urban Survival ! Met de uren die we in elkaar investeren versterken wij onze buren. Een uur voor je buur! Of huur onze multimedia-ruimte! Zo kunnen wij weer tijd en energie investeren in onze (kwetsbare)buren.”

Bekijk ook eens de website: www.fynder.nl

Related posts