Q&A met Floor Merk: ‘Ik bevind me graag onder creatievelingen en was al een tijd op zoek waar ik dat kon samen laten komen in de vorm van een baan.’

Q&A met Floor Merk: ‘Ik bevind me graag onder creatievelingen en was al een tijd op zoek waar ik dat kon samen laten komen in de vorm van een baan. Ik nam contact op met Ashley Nijland en die vertelde mij dat ze wel een extra paar handjes konden gebruiken bij de Kroon.’

👑Kan jij als nieuwe KROONer vertellen wie je bent en wat je doet?

Floor: ‘Na mijn grafische opleiding ben ik er achter gekomen dat ik het heel moeilijk vond om bij een bedrijf aan de slag te gaan. Ik kwam in de horeca terecht waar ik veel geleerd heb en een aantal manager functies heb mogen uitoefenen. Na 8 jaar in de horeca te hebben gewerkt wist ik wel dat ik dit zeker niet voor altijd zou willen blijven doen. Zo ging ik weer op zoek naar nieuwe uitdagingen.’

👑Kan je vertellen wat voor eenmanszaak je hebt?

Floor: ‘Ik ben in de tijd dat ik stopte in de horeca vrijwilliger geworden bij het dierenasiel. Zo kwam het idee om een hondenuitlaatservice te gaan starten. Dat ben ik nu stap voor stap aan het uitbreiden.’

👑Waarmee zouden de andere Krooners jou lastig mogen vallen?

Floor: ‘Als je trouwe viervoeter er even uit moet voor een blokje om, neem dan gerust contact op.’

Related posts